24-11-2018
D.V.K. - D.B.Z.P.

Vandaag vertrok iedereen met eigen vervoer naar het 'pittoreske' Beverwijk.
Tijdens het ingooien dronken we een lekker drankje en heerste er geen relaxte sfeer.

De eerste serie singels werd gegooid door John, Patrick en Agnes.
John had wat opstartproblemen, maar zette toch een snelle 3-1 overwinning neer. Vervolgens kwam Patrick aan de ockey, hij speelde een strak spel met goede scores en er kon al snel een 3-0 overwinning worden genoteerd. Bij de dames begon Agnes. Ze gooide heel solide, zoals we van haar gewend zijn. Ook Agnes kreeg maar 1 leg tegen en won dus met 3-1.

Tussenstand; 0 -3

Voor de tweede serie singels waren Dennis, Jeffrey en Sabrina aan de beurt.
Dennis kwam al snel 2-0 voor. Naar eigen zeggen vond hij het nogal saai en liet de tegenstander daarom een leg pakken. Maar voordat zijn tegenstander echt terug kon komen, zette hij een 3-1 overwinning neer. Jeffrey kwam goed uit de starblokken en speelde een goede partij. Het won dan ook snel met 3-1. Sabrina gooide een snelle pot en had geen moeite met haar tegenstander, een hele vlotte 3-0 op het bord.

Tussenstand; 0-6

De derde serie singels was voor Arjan Bambach, Bram en Celine.
Arjan stond goed te gooien, na een hoop "BAM" en "BLEGH" won hij vlot met 3-0. Bram had meer moeite met zijn tegenstander. Hij kwam 2-0 achter, maar vocht zich terug tot 2-2. Helaas gooide hij een mindere 5de leg en zijn tegenstander een goede. Hiermee haalde DVK hun eerste punt binnen. Ook Celine stond lekker te gooien en won snel met 3-1.

Tussenstand; 1-8

De laatste singelseries alweer. Deze laatste 3 wedstrijden werden gespeeld door Daniël, Paolo en Soraya.
Daniël stond niet lekker te gooien en verloor zijn partij met 2-3 "Ik train te weinig"... Paolo gooide een stuk beter en een snelle 3-1 overwinning was het gevolg. Voor Soraya was het haar debuut in de BrabantCup en dat ging haar prima af. Ze was misschien een beetje nerveus, maar "killing" op haar dubbels. een mooie 3-1 overwinning voor deze debutante.

Tussenstand; 2-10

Na de singels werden de koppels gegooid.
Na een flitsende start bij de singels lieten we helaas wat punten liggen in de koppels.
Dennis en Bram gingen er helaas met 3-0 af. Patrick en Jeffrey verloren net aan met 3-2, ook Daniël en Paolo verloren hun partij met 3-1. Maar gelukkig waren daar nog Arjan en John die het eerste koppel-punt binnenharkten.

Tussenstand; 5-11

De dames waren na hun singels nog steeds in bloedvorm. Zowel Soraya en Agnes als Celine en Sabrina wonnen hun koppel met 3-0.

Tussenstand; 5-13

Na de heren- en de dameskoppels volgden de mix-koppels. Patrick en Sabrina trapten de mix-koppels af en wonnen met 3-1. Daarna was het de beurt aan alweer een debutante, Chantal Zwaan. Ook Chantal Zwaan had een mooi debuut, ze stond goed te gooien en samen met John wisten ze 3-1 te winnen. Jeffrey en Celine gooiden een makkelijke partij vol met humor, zij maakten dan ook snel 3-0. Daniël was gewisseld voor Edo, daarom mocht Edo met Soraya koppelen. Het was een spannende wedstrijd die tot 5 legs ging. De 5de leg wist debutate Soraya uit te gooien, dus ook hier winst.

Tussenstand; 5-17

Dan volgen er ook nog 2 herenkoppels, Dennis en Bram hadden iets goed te maken zeiden ze en dat deden ze ook. Een mooie pot, die ze (natuurlijk) wonnen. Arjan en Paolo wonnen hun koppel helaas (net) niet, opnieuw een puntje voor DVK.
Na het eten werden de teamgames gespeeld. Alle teamgames werden gewonnen door de DBZP.

Eindstand; 6-21
Dat is een dansje waard!